• beveiliging

Inbraakpreventie en beveiliging

Erkend PKVW® bedrijf!

Woninginbraak is een hardnekkige vorm van criminaliteit, waarvan de gevolgen nog wel eens worden onderschat. Voor veel mensen is een woninginbraak een traumatische ervaring. De fysieke veiligheid hangt onlosmakelijk samen met de veiligheidsbeleving. Daarom is het zo belangrijk dat het Politiekeurmerk Veilig Wonen bestaat.

Klik hier voor onze pagina met veilige sloten.


Politie Keurmerk Veilig Wonen

Het Politiekeurmerk Veilig Wonen® is er voor iedereen. Of u nu eigenaar of huurder bent van een bestaande woning of een nieuw te bouwen huis of flat. U kunt inbrekers vóór zijn door uw woning aan te (laten) passen aan de eisen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen®. Dit betekent bijvoorbeeld dat uw ramen en deuren zijn aangepast en dat de sloten van buitendeuren en ramen minder gemakkelijk te forceren. Maar ook door het nemen van organisatorische maatregelen voorkomt u inbraak. Denk eens aan bereikbare ramen en deuren ’s nachts op slot te doen. Zorgvuldig omgaan met uw sleutels en eventueel afspraken maken met buren. Maar een belangrijk aanvulling is uit het zicht houden van waardevolle spullen of eventueel deze in een aan te schaffen kluis op te bergen. Kluizen zijn er met de nadruk op brandwering of inbraakwering.


 Wat maakt Hubo Westkapelle als PKVW-bedrijf onderscheidend?

 • We zijn betrouwbaar! We moeten als adviseur en monteurs beschikken over een bewijs van goed gedrag.
 • We worden jaarlijks gecontroleerd op vaardigheid en parate kennis en de bijhouden van de administratie.
 • We worden 2-jaarlijks bijgeschoold en getoetst.
 • We krijgen maandelijkse publicaties van het Centrum Criminaliteit en Veiligheid als laatste Update en we houden onze kennis bij van laatste ontwikkelingen op het gebied van beveiliging.
 • We gebruiken de beste producten en kijken per situatie hoe de praktische sluiting te creeren is.
 • Onze tarieven zijn scherp en we leveren maatwerk vakmanschap.

Lees hier meer over het Politiekeurmerk Veilig wonen en inbraak risico's bij uw woning.

Met een driepuntssluiting in uw deur is uw deur met één handeling op 3 punten afgesloten. U heeft dus niet meerdere sloten/sleutels nodig en kunt met één handeling uw deur veilig afsluiten. Wel zo veilig als u in een noodsituatie uw huis moet uitvluchten bij bijvoorbeeld brand. 


Vraag (vrijblijvend) een offerte aan of maak een afspraak

 1. Naam
  Uw volledige naam
 2. E-mail
  Voer aub een geldig e-mailadres in.
 3. Telefoon
  Voer aub een geldig telefoonnummer in zonder streepjes of spaties.
 4. Opmerkingen
  Voer aub uw bericht in.


Inbraak veiligheid en preventieadvies door onze preventieadviseur

Om een inbraak te voorkomen, komen wij graag bij u thuis voor een preventieadvies. Onze preventieadviseur komt geheel vrijblijvend om samen met u de woning te inspecteren. Er wordt hier gekeken naar het hang en sluitwerk aan de ramen en deuren, controleert op voldoende rookmelders en kijkt of de woning voldoende is verlicht. Heeft u uzelf buitengesloten, wij helpen u om uw woning weer te betreden.

Maar ook gemeenten en Vereniging van eigenaren kunnen ons inschakelen voor het geven van advies op het gebied van beveiliging. Wij zijn in de Gemeente Veere, Middelburg al regelmatig ingeschakeld tijdens bewonersbijeenkomsten, hier werd dankbaar gebruik gemaakt voor de eerste kennismaking en hierop volgende preventieadvies op locatie. Door de het aanwezige displaymateriaal kunnen op een centrale locatie veel duidelijk maken.


Sloten en deurbeslag

Hubo Westkapelle heeft een ruime afdeling sloten en deurbeslag. U treft daar de erkende beveiligingsproducten van het Politie Keurmerk Veilig Wonen®. De artikelen herkent u aan het logo en de opschriften SKG*®,SKG**® of SKG***®.

Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies of een offerte.

Klik hier voor onze pagina met veilige sloten.


Kopieren van profielsleutels en autosleutels

Voor het kopiëren van (profiel)sleutels en autosleutels kunt u bij ons terecht. Klaar terwijl u kijkt. Maar ook een groot aantal autosleutels met chip kunnen wij voor u dupliceren. Naast de verkoop van standaard (certificaat)-profielcilinders, kunnen wij in ons atelier LIPS CONTROL en ISEO R6 profielcilinders op maat maken.