• schilderwerken

Schilderwerk

En alles wat hier bij komt kijken

Schilderwerk

Schilderwerk

Voor particulieren, aannemers, scholen, Verenigingen Van Eigenaren, gemeente, winkels en horecaondernemingen voeren wij schilderwerk uit. Grote en kleine opdrachten worden met grote zorg uitgevoerd. Natuurlijk geven wij ook deskundig advies over kleuren en desgewenst ook een meerjaren onderhoudsadvies voor uw woning of bedrijfspand. Wij werken met de kwaliteitsmaterialen van Sikkens, indien u dit wenst wijken wij hiervan af.

Lees meer: Schilderwerk

Houtrotreparatie

Houtrotreparatie

We zijn gecertificeerd voor het uitvoeren van houtrotreparaties met Renovaid Houtrotrenovatie producten. Tijdens de schilderklus kunnen we houtrot tegenkomen, voordat dit gerepareerd wordt, lichten wij u in voordat wij dit gaan repareren en bespreken de bijbehorende kosten. Wij kijken per geval hoe we de reparatie het beste kunnen uitvoeren, rekening houdend met een minimale stagnatie van het schilderwerk. 

Lees meer: Houtrotreparatie

Behangen

Behang

Naast het binnenschilderwerk voeren wij regelmatig behangwerk uit. Door de aanwezigheid van een winkel, kunt hier in alle rust het behang uitzoeken uit een tal van behangboeken. Indien u wenst kunt u deze thuis nog eens in de toe te passen ruimte bekijken.

Omdat we alles in eigen beheer uitvoeren, sluit de planning van de schilders en behangers naadloos op elkaar aan.

Lees meer: Behangen

Beglazing

Beglazing

Naast het schilder- en behangwerk voeren wij ook beglazingswerkzaamheden uit. Het plaatsen van enkelglas of dubbelglas is geen probleem voor ons.

Inbraakveiligheid

Door de toegenomen regelgeving betreffende letsel- en inbraakveiligheid, de wens voor een aanspraakpunt is voor u een reden om zaken te doen met schildersbedrijf Westkapelle daar die op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen en we kunnen u in elke situatie, het juiste advies geven. Zo kunnen wij bij het plaatsen van isolatieglas, een bijpassend ventilatierooster, die in meeste RAL-kleuren verkrijgbaar zijn.

Lees meer: Beglazing