• raamdecoratie

Raamdecoratie

Functionele en sfeervolle bescherming tegen zonlicht

Wij bieden u sfeervolle en decoratieve oplossingen om uw interieur te beschermen tegen zonlicht. Horizontale jaloezieën, plisségordijnen, paneelgordijnen of verticale lamellengordijnen zijn voldoende mogelijkheden om uw leefomgeving functioneel te verfraaien en bieden uitstekende privacy. De vele dessins en kleurstellingen in klassiek, romantisch of modern geven ieder interieur zijn eigen stijl.

Rolgordijnen

Rolgordijn

De functionaliteit van rolgordijnen is alom bekend. Echter in onze eigentijdse collectie kunt u combineren met kleuren, dessins en verschillende transparanties tot verduisterende stoffen aan toe. Hierdoor kunt u voor ieder interieur iets vinden. Naast de verschillende stofkwaliteiten, zijn er ook verschillende stijlen. De Metalics, naturels, geperforeerde stoffen en kinderdessins en nog vele andere dessins maar natuurlijk ook de uni-stoffen.

Lees meer: Rolgordijnen

Vouwgordijnen

Vouwgordijn

Sfeervol, dat is typerend voor de collectie vouwgordijnen van Hubo. Er is geen raamdecoratie product dat het interieur zo veel sfeer geeft als een vouwgordijn. De hoogwaardig geconfectioneerde vouwgordijnencollectie is vooral bijzonder sfeervol. Deze raambekleding zorgt met haar decoratieve uitstraling voor een persoonlijk accent in uw interieur. Het recht hangende vouwgordijn wordt in segmenten opgetrokken met een bedieningsketting.

Lees meer: Vouwgordijnen

Horizontale jaloezieën

Horizontale jaloezie

Horizontale jaloezieën van Hubo kenmerken zich door een perfecte combinatie van functionele toepassingen en comfort. Typerend voor horizontale jaloezieën is de de goede lichtregeling. Hierdoor kan er eindeloos met licht en zicht gespeeld worden; vol zonlicht of een mooie filtering van lichtinval naar wens. Met horizontale jaloezieën creert u ruim voldoende zicht naar buiten zonder inkijk naar binnen.

Lees meer: Horizontale jaloezieën

Houten Jaloezieën

Hout Jaloezie

Houten jaloezieën sluiten goed aan bij de keuze voor natuurlijke producten in uw interieur. Houten jaloezieën hebben de functionaliteit van horizontale jaloezieën, zoals een perfecte lichtregeling, maar onderscheiden zich door hun rustige, warme uitstraling. Het is tevens een goed alternatief, daar waar shutters niet geplaatst kunnen worden. Onze houten jaloezie is verkrijgbaar in de volgende lamelbreedtes van 25, 35 en 50mm. De jaloezieën kunnen zowel met een ladderkoord als een modieuze ladderband uitgevoerd worden.

Lees meer: Houten Jaloezieën

Multishade

Multishade

We hebben weer een nieuwe collectie Multishade, naast de modieuze kleuren zijn er nu ook verduisterende varianten leverbaar in combinatie met een onder-lat, die zo gevormd is zodat het geen licht meer door laat. Multishade heeft de functionaliteit van horizontale jaloezie en de uitstraling van een rolgordijn. Een bijzonder functioneel product met de warmte en uitstraling van gordijnen. Door met een kettingbediening de Multishade op en neer te laten kunt u zelf de lichtinval bepalen.

Lees meer: Multishade

Verticale jaloezieën

Verticale jaloezie

Verticale jaloezieën lenen zich goed in een schuine hoek. Ook bij grote glasoppervlakken zijn ze ideaal, door de verkrijgbaarheid van hoogte en breedte. Tevens is de rails goed op elkaar aan te sluiten. De lamellen zijn naar verschillende zijden op te schuiven, maar kan ook pakket in het midden komen.

Lees meer: Verticale jaloezieën

Dakramen

Dakraam

Voor Velux® dakramen leveren wij de originele Velux® zonweringsprodukten en raamdecoratie. Naast deze standaard produkten leveren wij voor alle dakramen, ook in variabele maten de volgende drie producten: Rolgordijnen, Plissé & Duette® en Horizontale jaloezieën.

Lees meer: Dakramen

Plissé en Duette

Plisse Duette

Plissé en Duette neemt de laatste tijd sterk in populariteit toe. De collectie is dan ook enorm uitgebreid. Naast de vele verkrijgbare kleuren is er nu naast de plooibreedte van 25 en 32 nu ook de 64 mm. plooi. Met het oog op de kinderveiligheid zijn de producten verkrijgbaar in Lite Rise en Smartcord, bovendien zijn de profielkleuren naar wit, crème en grijs nu ook in antraciet. Er is Duette in uitgebreide Classic stoffen en plissé is verkrijgbaar in een serie Economy. 

Lees meer: Plissé en Duette

Shutters

Shutter

Spelen met licht in uw woning of kantoor, dat is mogelijk met Shutters. Een elegant sfeervol product dat uitblinkt in duurzaamheid, onderhoudsarm, sfeervol is en met de Trend meegaat. Shutters zijn niet meer weg te denken uit de wereld van de raambekleding en zijn dan ook het perfecte alternatief voor gordijnen of jaloezieën. Hoewel we veel klanten hebben die naar een nieuwe woning verhuizen en dan voor Shutters kiezen, zien wij meer en meer klanten die kiezen om in de bestaande woning te blijven en deze te moderniseren.

Lees meer: Shutters

Horren

Hordeur

Het ventileren van woon- en slaapkamers is belangrijk voor de gezondheid. Horren hebben een filterend effect en zorgen ervoor dat insecten buiten blijven. Pollenwerend gaasdoek vermindert de kans op allergische reacties.

Hubo Westkapelle is specialist en levert horren op maat en heeft ook profielen en gaas voor u om zelf horren te maken. Rolhorren, dakraamhorren (ook zonwerend), horren voor draai-kiepramen, lamelhorren, vouwhordeuren of plisséhordeuren zijn leverbaar in diverse uitvoeringen.

Lees meer: Horren