• deuren

Deuren

Om maar met de deur in huis te vallen, ons aanbod:

Niets kan zo snel en relatief eenvoudig een woonmetamorfose bewerkstelligen als een deur. gecombineerd met fraaie glasdesigns en sierbeslag. Sfeer, uitstraling, een ruime keuze en gemak bij de aanschaf. Daar gaat het om bij een deur. Eigenlijk heb je in no-time een ander huis.

2-Adore binnendeuren

Maestro deur

De 2-Adore binnendeuren bieden veel verscheidenheid. Sommige zijn heel opvallend en andere vallen op door hun bescheidenheid. De meeste deuren zijn in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Zo kunt u kiezen uit 3 profileringen van de stijlen en dorpels, terwijl de panelen ook verkrijgbaar  zijn in 3 uitvoeringen. In combinatie met de grote mogelijkheid in glas kunt u zelf een persoonlijke deur samenstellen.

Lees meer: 2-Adore binnendeuren

Cando deuren

Cando deur

Elk huis is anders, elke woonomgeving is anders, elke smaak is anders. Om aan al deze verschillende wensen tegemoet te komen leveren wij en ruim assortiment deuren. Variërend van board deuren, finse stijldeuren en massief grenen deuren tot aan de stijlvolle whiteline deuren toe. Door gebruik te maken van de diverse glassets en deurlijsten kunt u uw interieur een geheel eigen gezicht geven: modern, klassiek of eigentijds.

Lees meer: Cando deuren

Van leeuwen sierbeslag

Van leeuwen sierbeslag

Naast het standaard deurbeslag leveren wij een ruim assortiment deurbeslag van van Leeuwen. Diverse deurbeslag verkrijgbaar in verschillende finish. Van Leeuwen International voert een groot aantal merken bouw- en interieurbeslag. De doelstelling is altijd compleetheid geweest. De klant een totaalpakket bieden in een hoogwaardige kwaliteit. FERRARO is het oudste merk wat sinds begin jaren ’70 succesvol wordt verkocht. In 1994 is men gestart met de verkoop van roestvast staal deurbeslag, namelijk INTERSTEEL.

Lees meer: Van leeuwen sierbeslag

2 adore buitendeuren

2 adore

2 Adore heeft een groot aanbod voor- en achterdeuren.

De voordeur is het visitekaartje van de woning. Daarom is het goed te weten dat bij ons veel val te kiezen. 2 Adore heeft veel voordeuren verdeeld in 6 groepen. Van Klassieke modellen tot modellen van morgen. Alle voordeuren worden volgens de strengste normen op het gebied van inbraakveiligheid, levensduur en gebruiksgemak gefabriceerd. In standaard maten maar zeker in maatwerk.

Lees meer: 2 adore buitendeuren