• schilderwerken

Schilderwerk

Voor particulieren, aannemers, scholen, Verenigingen Van Eigenaren, gemeente, winkels en horecaondernemingen voeren wij schilderwerk uit. Grote en kleine opdrachten worden met grote zorg uitgevoerd. Natuurlijk geven wij ook deskundig advies over kleuren en desgewenst ook een meerjaren onderhoudsadvies voor uw woning of bedrijfspand. Wij werken met de kwaliteitsmaterialen van Sikkens, indien u dit wenst wijken wij hiervan af.

Sikkens verfproducten
Waarom gebruiken wij de verfproducten van Sikkens? Wij gebruiken deze topproducten vanwege de jarenlange ervaring en bij twijfel, kunnen wij altijd de technische mensen van Sikkens raadplegen voor advies, maar zij kunnen voor het uitvoering van de werkzaamheden een technisch rapport opstellen, dit geeft een extra zekerheid. Ze begeleiden indien nodig en er bestaat een mogelijkheid tot het afgeven van een productgarantie.

Verfspuit techniek
Naast de standaard aplicatie met roller of kwast, maken wij tegenwoordig ook gebruik van de verfspuit. De huidige machines geven een geringe overspray en een perfect eindresultaat met een hoge laagdikte. Hierdoor kunnen de vaste onderdelen in de woning uitgevoerd worden.

Interesse in dit product? Neem contact met ons op.