• zonwering

Veranda Serrano

Tijdens zeer warme en zonnige dagen kan de temperatuur in een serre behoorlijk oplopen. Wij hebben voor u de oplossing, de veranda serrano is een prachtige aanvulling op uw veranda of serre is leverbaar in vele kleuren. De warmte blijft buiten en het gefilteerd licht zorgt voor een aangename sfeer. Voor de doekkleuren kan er een keuze gemaakt worden uit zonneschermdoek of Soltis doek.

Door de zware behandeling is het doek vochtbestandig, rot en schimmelvrij. Elke serre is anders door de doordachte constructie is elke breedte mogelijk en kan de Serrano ook verticaal geleverd worden. Deze zonwering wordt standaard geleverd met electrische bediening.

Heeft u de wens voor een terraszonwering, maar is de muur voor een dergelijk product niet geschikt. Dan de Verando Serrano toegepast in combinatie met bijpassende staanders. Zeker bij grote oppervlakken is een dergelijk product veel stabieler. Door Verando Serrano aan de achterzijde ook te voorzien van staanders, is dit product ook vrijstaand te gebruiken. In tegenstelling tot een veranda is hiervoor geen vergunningaanvraag voor nodig.

Interesse in dit product? Neem contact met ons op.